• Έναρξη μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου 2018-19

  Read More
 • Ωρολόγιο πρόγραμμα μεταπτυχιακών μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2018-19

  Read More
 • Περιγραφή ΠΜΣ

  Read More

 

Πληροφορίες

βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει
 • Οικονομικοί Απολογισμοί

  Ετήσιοι Απολογισμοί Εσόδων – Εξόδων ΠΜΣ για τα…

  Read more
 • Πρόγραμμα Σπουδών

  Για την επιτυχή ολοκλήρωση του ΠΜΣ, οι φοιτητές πλήρους φοίτησης στο χειμερινό εξάμηνο 2017-18 επιλέγουν 4 από τα εξής 5 προσφερόμενα μαθήματα:

  Read more
 • Διευκρινίσεις (Q&A)

  Ερωτήσεις και Διευκρινιστικές Απαντήσεις

  Read more
 • Οδηγός Σπουδών

  Οδηγός Σπουδών ΠΜΣ “Ηλεκτρονικά Συστήματα Tηλεπικοινωνιών & Αυτοματισμών”

  Read more
 • Προηγούμενος Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας

  Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας ΠΜΣ TeleAutoS

  Read more
 • Υποψήφιοι Φοιτητές

  Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί μετά από επιλογή:

  Read more
 • Στόχοι του ΠΜΣ

  Στόχοι του ΠΜΣ «Ηλεκτρονικά Συστήματα Τηλεπικοινωνιών και Αυτοματισμών» είναι:

  Read more
 • Σκοπός του ΠΜΣ

  Σκοπός του ΠΜΣ «Ηλεκτρονικά Συστήματα Τηλεπικοινωνιών και Αυτοματισμών» είναι να εκπαιδεύει πτυχιούχους…

  Read more
 • Κέρδη του ΠΜΣ

  Οι απόφοιτοι του ΠΜΣ θα έχουν γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες ώστε:

  Read more
 • Επιλογή φοιτητών

  Η επιλογή των εισακτέων φοιτητών στο ΠΜΣ, γίνεται με βάση σύστημα μορίων, για τον υπολογισμό των οποίων λαμβάνονται υπόψη:

  Read more
 • Περιγραφή ΠΜΣ

  Tο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕΙ Κρήτης οργανώνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Ηλεκτρονικά Συστήματα Τηλεπικοινωνιών & Αυτοματισμών» με έδρα τα Χανιά.

  Read more
 • Δίδακτρα

  Επιδίωξη του ΠΜΣ είναι η αυτοχρηματοδοτούμενη λειτουργία του και στο πλαίσιο αυτό επιβάλλεται η τμηματική καταβολή τελών φοίτησης:

  Read more

 

Ανακοινώσεις

τα νέα μας - σας ενδιαφέρουν

Sorry, no posts matched your criteria.

 

Χανιά

σπουδές με ποιότητα ζωής
Τα Χανιά, η πρωτεύουσα του Νομού Χανίων, βρίσκεται στο βόρειο-ανατολικό τμήμα του νομού. Ο μόνιμος πληθυσμός του Δήμου Χανίων, ανέρχεται σε 108.642 κατοίκους. Η πόλη των Χανίων, αποτελεί ένα σταυροδρόμι πολιτισμών και ηπείρων, με μακραίωνη ιστορία, φυσικές ομορφιές, μοναδική αρχιτεκτονική και πλούσια παράδοση. Σήμα κατατεθέν της πόλης των Χανίων είναι το ενετικό Λιμάνι – στην παλιά Πόλη - με τον Αιγυπτιακό Φάρο που στέκει αγέρωχα στο πέρασμα των αιώνων να τραβάει τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών. Στην πόλη των Χανίων αναμειγνύεται αρμονικά η σύγχρονη, η Βενετσιάνικη, η Τούρκικη 04 και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, δημιουργώντας μια μοναδική και ελκυστική εικόνα. Αρχαιολογικοί χώροι, ναοί, πλατείες, και μοναδικά κτίρια «στολίζουν» την ελκυστική και γεμάτη γοητεία πόλη των Χανίων.
Ειδικά η Παλιά πόλη των Χανίων αποτελεί ένα μοναδικό διατηρητέο μνημείο για το οποίο η Πολιτεία και οι τοπικοί φορείς καταβάλλουν έντονη προσπάθεια για τη διατήρηση και ανάδειξη του ιστορικού χαρακτήρα της. Παρά την έντονη τουριστική ανάπτυξη των τελευταίων χρόνων, τις επεμβάσεις, τις καταστροφές και τις μοντέρνες αρχιτεκτονικές αντιλήψεις, η Παλιά Πόλη έχει καταφέρει να διατηρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ιστορικό της πρόσωπο και τη μοναδική της αρχιτεκτονική φυσιογνωμία. Στα Χανιά οι αυστηροί ορεινοί όγκοι συναντούν το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας02 δημιουργώντας ένα τοπίο σπάνιας φυσικής ομορφιάς. Οι παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά, οι λίμνες, τα φαράγγια, η πλούσια χλωρίδα και πανίδα, το ήπιο κλίμα διαμορφώνουν ιδανικές συνθήκες διαβίωσης και ένα μαγευτικό περιβάλλον που σας προκαλεί να το εξερευνήσετε.

 

Επικοινωνία

βρείτε μας - στείλτε μας μήνυμα

About Us
Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ Κρήτης ειναι κέντρο παιδείας, έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας του τεχνολογικού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης στα Χανιά, για τις τηλεπικοινωνίες, τα ηλεκτρονικά, τους αυτοματισμούς, τα laser, τα δίκτυα, τους υπολογιστές, την πληροφορική, τη βιοϊατρική τεχνολογία και τα αμυντικά συστήματα.

Our Address
Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ Κρήτης
Ρωμανού 3, ΤΕΙ Κρήτης, Χαλέπα, 73133 Χανιά
Phone
Ελένη Ζυμβραγού, Υπεύθυνη Γραμματείας Τηλ: 28210 23006
Email Us
zema@chania.teicrete.gr